\"سيد مهدي ناظم‌‌‌رضوي\"، رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان تهران با بيان اين مطلب به ميراث آريا( CHTN) گفت: ستاد ساماندهي بازار تهران کار ساماندهي بازار را شروع کرده و قرار است در اين طرح مدت‌دار مرمت و بهسازي اين مرکز اقتصادي به صورت بازار به بازار شروع شود.

وي افزود: هم‌اکنون ستاد کار ساماندهي بازار مزيني را در سطح گسترده شروع کرده است.

به گفته ناظم‌رضوي مرمت بازار مزيني شامل مرمت سقف‌هاي چوبي و اجراي سقف‌ها به صورت گنبدي شکل ، بدنه بازار و سپس کف‌سازي است، ضمن آنکه بعد از مرمت بازارها، نگهداري و حفاظت از آنها نيز در دستور کار ستاد قرار دارد.

رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان تهران با بيان اينکه تصميمات ستاد شامل مرمت و نگهداري بازار به شکل سنتي آن است،خاطرنشان کرد: حفظ آثار تاريخي موجود در منطقه بازار، بازسازي فضاهايي که از دست رفته، احياي فضاهاي پيرامون بافت هاي تاريخي و نيز تجهيز بازار با توجه به نيازهاي امروزي اين منطقه، از جمله اقداماتي است که براي سامان دهي محدوده بازار بزرگ تهران در نظر گرفته شده است.

وي درباره سازمان‌هايي که در اين ستاد حضور دارند، گفت: در اين ستاد تمام دستگاه‌هاي ذيربط شامل شهرداري، آتش‌نشاني، سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري، اداره برق، اداره آب و هيأت امناهاي بازار تهران حضور دارند.

ناظم‌‌رضوي در پاسخ به اين پرسش که با وجود تشکيل اين ستاد چرا هنوز شاهد تخريب‌هايي در بازار تهران هستيم، به ميراث آريا گفت: اگر تخريبي صورت مي‌گيرد يا با مجوز شهرداري منطقه بوده يا مالک شخصي شخصا اين کار را انجام مي‌دهد، اما تا آنجا که در جريان هستم شهرداري اگر مجوز تخريبي هم صادر کرده با استعلام از سازمان ميراث فرهنگي اين کار را انجام داده است.

وي تصريح کرد: البته سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان تهران تاکنون با تخريب هيچ بنايي تاريخي موافقت نکرده است.

بازار تهران از سال 1335 تاکنون همواره با مشکلات جدي در بافت شهري مواجه بوده است. از آن زمان و در دوره‌هاي مختلف اقدامات غير متمرکزي براي ساماندهي و کاهش مشکلات اين بافت صورت گرفته است.

M/115

انتهای پیام/

کد خبر 138606047